Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Hanataba Pink Champagne

  • 295 kr

Hanataba, 2-pack i Pink Champagne. En stor Hanataba med plats för 19 stjälkar samt en mindre Hanataba med plats för 7 stjälkar.

I lager.
Dela

Hanataba, 2-pack i Pink Champagne. En stor Hanataba med plats för 19 stjälkar samt en mindre Hanataba med plats för 7 stjälkar.

Hanataba 

Hanataba är ett kreativt verktyg för att på egen hand skapa helt fantastiska buketter med otrolig volym. Stick i dina blommor och vrid. Voilá!

En av fördelarna med Hanataba är att du kan placera din bukett i en vas eller på ett vackert fat med vatten. Tack vare den stora volymen buketten får kan den stå på sina egna stjälkar vilket ger buketten ett helt nytt uttryck.

Hanataban blir också som ett vackert smycke som sitter som en smäck på buketten.

De allra flesta blommor fungerar utmärkt att använda i din Hanataba. Rosor, Tulpan, Liljor, gräs, Krysantemum, Prärieklocka, Gerbera, Hortensia och många, många fler sorter går utmärkt.

Köp en bunt blommor eller några lösa snittblommor och komplettera med vackert ängsgräs eller blommor från dikeskanten. Fungerar både med färskt och torkat material vilket gör att du kan plocka material i naturen året om. Låt skaparlusten och kreativitet flöda och skapa buketter på ett helt nytt sätt.


  • Hanataba, 2-pack  i Pink Champagne. En stor Hanataba med plats för 19 stjälkar samt en mindre Hanataba med plats för 7 stjälkar. Levereras i en elegant mattsvart pappersbox. Hanataba är tillverkad i återvinningsbar aluminium som tål vatten och rostar ej. Handdisk rekommenderas
  • Material: Aluminium
  • Mått / Stor Hanataba: ø 66 mm. Höjd: 45 mm
  • Mått / Liten Hanataba ø 47 mm. Höjd: 40 mm