Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Hanataba Crystal Clear

  • 26.55 EUR

En stor Hanataba med plats för 19 stjälkar samt en mindre med plats för 7 stjälkar.

I lager.
Share

Förpackningen innehåller en stor och en liten Hanataba Crystal Clear med en helt ny design. Klicka försiktigt i ovandelen och vrid åt vänster tills det tar stopp och din Hanataba är inställd och klar. 

Hanataba är ett kreativt verktyg för att på egen hand skapa helt fantastiska buketter med otrolig volym. Stick i dina blommor och vrid. Voilá!

En av fördelarna med Hanataba är att du kan placera din bukett i en vas eller på ett vackert fat med vatten. Tack vare den stora volymen buketten får kan den stå på sina egna stjälkar vilket ger buketten ett helt nytt uttryck.

De allra flesta blommor fungerar utmärkt att använda i din Hanataba. Rosor, Tulpan, Liljor, gräs, Krysantemum, Prärieklocka, Gerbera, Hortensia och många, många fler sorter går utmärkt.

Köp en bunt blommor eller några lösa snittblommor och komplettera med vackert ängsgräs eller blommor från dikeskanten. Fungerar både med färskt och torkat material vilket gör att du kan plocka material i naturen året om. Låt skaparlusten och kreativitet flöda och skapa buketter på ett helt nytt sätt.

Hanataba i transparent akryl . En stor Hanataba med plats för 19 stjälkar samt en mindre med plats för 7 stjälkar. Vill du inte att din Hanataba skall synas är det denna du skall välja. Blir nästan osynlig i vatten. Levereras i en elegant mattsvart pappersbox samt en silikondisk för den stora Hanataba. Silikondisken hjälper till att hålla stjälkarna på plats så de inte rör sig så mycket. Hanataba är tillverkad i återvinningsbar akryl som tål vatten. Handdisk rekommenderas

Material: Akryl

Mått / Stor Hanataba: ø 66 mm. Höjd: 45 mm

Mått / Liten Hanataba ø 47 mm. Höjd: 40 mm