Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Payson
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Blomsterfakir "The ring" 120 mm

  • 53.55 EUR

Denna unika fakirring har en diameter på hela 120 mm som gör att du enkelt kan skapa pampiga, luftiga blomsterarrangemang.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Share

Denna unika fakirring har en diameter på 120 mm som gör att du enkelt kan skapa pampiga, luftiga blomsterarrangemang. Faktum är att våra blomsterfakirer i form av en ring är enklar att använda än de klassiska blomsterfakirerna. Man följer helt enkelt bara den yttre formen . Tänk gärna på att variera material och höjd på materialet för att skapa djup i blomsterarrangemangen. Tack vare att man med vår unika fakirdesign, utnyttjar luften i mitten, kan du enkelt skapa stora, luftiga blomsterarrangemang med betydligt färre blommor. Prova gärna att blanda köpta blommor med blommor, gräs, kvistar, grenar och grönt från naturen eller din trädgård.

Levereras i en elegant mattsvart box.

Material: Tenn (Bas) och Koppar (Piggar)

Handdisk rekommenderas.Skötselråd:

Rengör din fakir med diskborste eller tandborste efter användning. Ställ den upp och ner på en handduk så den hinner torka mellan användning. Fakiren skall ej ligga konstant i vatten, då finns risk för missfärgning. Missfärgning  av underlaget / fatet / skålen kan också förekomma vid långvarig användning.