Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Aluminiumtråd - Bonsai

  • 37.17 DKK

Utforska kraften i bonsaitråd för att förvandla dina blomsterprojekt. Våra mångsidiga och färgglada trådar är perfekta för att skapa både traditionella och inno


På lager.
Del


Upptäck vår flexibla bonsaitråd som tar dina blomsterprojekt till nya höjder! Denna tråd är perfekt för dig som älskar att experimentera och skapa unika arrangemang. Den är mjuk nog att lätt forma men har ändå den stadga som krävs för att hålla de flesta konstruktioner på plats.

Tråden är återanvändbar och hållbar, idealisk för dig som värderar både kreativitet och miljömedvetenhet. Använd den för att stötta blommor i vaser, bygga egendesignade konstruktioner, eller varför inte låta den bli en del av själva dekorationen? Våra trådar finns i flera färgglada nyanser som kompletterar varandra och lyfter dina blomsterarrangemang till nya höjder.

Är du redo att testa något nytt och spännande? Vår bonsaitråd ger dig de verktyg du behöver för att utforska och uttrycka din kreativitet. Börja skapa idag och se var din fantasi kan ta dig med vår mångsidiga och färgsprakande tråd!Specifikationer:

  • Färg: Silver/Grön/Brun/Rosa
  • Tjocklek: 2 mm
  • Längd: 3 meter
  • Material: Aluminium