Skapa en underbar bukett

Hanataba bygger på samma teknik som florister använder, kallad spiralteknik (The Dutch Spiral). Hanataban gör så att blommorna får volym och stabilitet. Har du provat att binda en spiralbukett nångång,  då vet du säkert hur svårt det är? Hanataba fixar spiralen åt dig. Det är bara att låta kreativiteten flöda. Hanataba hjälper dig lyckas med din spiralbindning och du får en vacker blomsterbukett (se tips på buketter).

Resultat som imponerar

En fantastisk fördel med en Hanataba är att den färdiga buketten passar de flesta vaser, oavsett om vasen är hög och smal eller låg och bred. Tack vare den otroliga volymen din bukett får kan du till och med placera buketten direkt på ett lågt fat eller i en låg glasskål vilket ger buketten ett helt annat uttryck. En självbalanserad bukett är något som är svårt för även en duktig florist att lyckas med. Det fixar du och din Hanataba lekande lätt.

Din Hanataba kan användas gång på gång och du upptäcker direkt hur roligt, enkelt och kreativt det är att själv kunna skapa buketter som imponerar.

Hur fungerar Hanataba?

Välj dina favorit blommor, placera dem i din Hanataba och vrid till önskad effekt.  Du kan mixa och matcha vilka blommor du önskar så länge stjälkarna får plats. Skapa buketter med torkade blommor eller färskt material från blomsterbutiken, trädgården eller ängen.

Hanataba bygger på samma princip som florister använder sig av då de skapar buketter, spiralteknik. Med hjälp av "spiralen" får buketten stor volym och stabilitet. Hanataba fixar spiralen åt dig med ett vrid.

Väck skaparlusten i dig

Sagt om Hanataba

"
Underbart att kunna gå ut i trädgården och plocka ihop ett gäng blommor som i min Hanataba blir en underbar och lyxig bukett

- Anna P
"
Men hur smart!
Detta måste nog vara det bästa som hänt en blomsterälskare som mig.


- Erica M
"
När man väl fått in "snittsen" är denna skapelse lätt beroendeframkallande. Man vill liksom bara göra fler och fler buketter med den

- Sofia W